Pozvánka na besedu

Nové zastupitelstvo obce Stružinec zve všechny občany na tradiční podzimní besedu, která se bude konat, dnes 21. listopadu v 17:00hod v restauraci Tuhaňka a zítra 22. listopadu od 18 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ve Stružinci.Na této besedě by zastupitelstvo obce rádo slyšelo připomínky, nápady a podněty od občanů.

Nabídka chovných slepiček

V sobotu 24. listopadu v 15,30 hod. bude firma Drůbež Červený Hrádek u restaurace Stařina opět nabízet k prodeji slepičky z vlastního chovu snáškových plemen Tetra (hnědá) a Dominant – ve variantách černý, modrý, žlutý, bílý a kropenatý a dále slepičky Green Schell, typu Arakauna.Stáří kuřic je 14 – 19 týdnů, požadovaná cena je 159,- až 205,-Kč/ks

Pozvánka Stružinecké tvořilky

Stružinecké tvořilky zvou všechny příznivce „krásných zbytečností“ na výstavu a adventní tvořivou dílničku, která proběhne pouze v neděli 25. listopadu 2018 od 9 do 16 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Stružinci. Prohlédnout si můžete patchworková díla, adventní dekorace i několik betlémů. Řada výrobků zde bude k prodeji nebo budete mít možnost vyrobit si vlastní. Bude zde také připravena vlastnoruční výroba drobností z textilu i jiných materiálů, které zkrášlí váš adventní interiér. Tvořilky se těší na všechny – děti, rodiče i prarodiče. Přijďte s námi prožít příjemnou před adventní neděli a naladit se na vánoční svátky!