SDH Pohoří svolává důležitou schůzku členů na tuto středu 29.5.2019 od 19,00 hodin u parketu na Pohoří. Důvodem schůzky je příprava letošních zábav, akcí, účast na hasičských soutěžích a další problematika. Účast všech členů je nutná !!!

Pozvánka na stružineckou kopanou

Tuto sobotu 1. června sehrají naši fotbalisté další domácí utkání jarní části okresního přeboru. Za soupeře jim budou hráči Sokol Horní Branná B. Zápas začíná v 17.00 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání.  Občerstvení v kiosku i v udírně bude samozřejmě vzorně zajištěno

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 2. června dopoledne pokračuje další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“.

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, doplněné všemi doprovodnými akcemi pro děti i dospělé, na které jste zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že v pátek 14. a v sobotu 15. června bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si stále mohou kominíka objednat buď telefonicky nebo osobně na OÚ, případně o čištění požádat přímo procházejí kominíky.