Pozvánka do Tuhaně

V sobotu 24. srpna odpoledne od 13.30 hodin zvou místní hasiči všechny obyvatele a přátele Tuhaně na Sousedské posezení na letním parketu u Tuhaňky.

Na Vaši návštěvu se těší Sbor dobrovolných hasičů v Tuhani.

 

Pozvánka na Pohoří

V sobotu 24. srpna od 20 hodin pořádá Myslivecké sdružení „Pavlenka“ tradiční zábavu na letním parketu na Pohoří. Na taneční zábavě se představí skupina TĚLA a program obohatí svým vystoupením také kapela SUFFERING SOULS.

Kromě výborné hudby se návštěvníci mohou těšit na zvěřinovou kuchyni, kterou připraví Myslivecké sdružení. Těšíme se na hojnou účast.

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 25. srpna dopoledne pokračuje další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, doplněné všemi doprovodnými akcemi pro děti i dospělé, na které jste zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů.

 

Pozvánka na kopanou

V neděli 25. srpna sehrají naši fotbalisté další domácí utkání podzimní části okresního přeboru. Za soupeře jim budou hráči SK Mírová. Zápas začíná v 17 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání. Občerstvení v kiosku i v udírně bude samozřejmě vzorně zajištěno.