Pozvánka na Jogu

Paní Hostašová zve všechny, kdo ma zájem, zacvičit si JOGU, aby přišel 8. 11. 2019 Od 16:30 do 18:00 ve Stružinci do skololovny u rybníka. Všichni zájemci o cvičení jsou vítáni, není třeba mít předchozí zkušenost, cvičení je vhodné i pro úplné začátečníky. Cvičení bude zaměřené na protažení a zpevnění svalů a na uvolnění těla a mysli. Stačí přijít do Sokolovny pár minut před začátkem. Vstupné se nevybírá, drobný příspěvek na pronájem sálu je vítaný. S sebou si vezměte kobereček nebo podložku na cvičeni a deku na relaxaci.

Pozvánka na besedu Podzimní bobule a kořeny pro zdraví

Obec Stružinec zve širokou veřejnost na besedu Podzimní bobule a kořeny pro zdraví s bylinkářkou a cestovatelkou Miluškou Vaňkovou z Ploužnice. Beseda se uskuteční v pondělí 11. 11. 2019 od 16:30 hod. v sále místní tělocvičny. Všichni jste srdečně zváni!

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že v pátek 29. a v sobotu 30. listopadu bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si stále mohou kominíka buď objednat telefonicky na OÚ, případně o čištění můžete požádat přímo procházející kominíky.