Nabídka od pěstitele

Firma Kejklíčej z Hradce králové bude zítra 16. 6. 2020 od 12:30 do 14:15 hod ve Stružinci u Stařiny, nabízet k prodeji jahody 1kg za 80kč,

 

Pozvánka na POHOŘÍ

SDH Pohoří pořádá v sobotu 20. 6. 2020 taneční zábavu na letním parketu na Pohoří. Na akci s názvem POHOŘÍ FEST 2020 se představí kapela Seven a Tampelband rock. Festival tance a poslechu začíná od 20 hodin vystoupením první hudební skupiny. Občerstvení zajišťuje místní hasičský spolek Pohoří, který Vás tímto všechny srdečně zve.

Pozvánka do Tuhaně na burzu

Tuto neděli 21. června dopoledne proběhne letos první již tradiční seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, doplněné všemi doprovodnými akcemi pro děti i dospělé, na které jste zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 27. až do sobotu 29. srpna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka buď objednat telefonicky na OÚ, případně o čištění můžete požádat přímo procházející kominíky.