Aktuální upozornění na vypínání elektřiny:

Společnost ČEZ Distribuce oznamuje občanům, že ve čtvrtek 8. 10. 2020 dojde z důvodu zásahu na vysokém napětí k plánovanému a oznámenému přerušení dodávky elektřiny od 7:30 do 19:00 v dotčené lokalitě Stružinec  od Traktorky po pravé straně od silnice až k č.p. 77 + č.p. 55 a č.p. 155

 

Informace k pravidelnému podzimnímu úklidu

Po dohodě s odpadovou fy. GWS i letos na podzim poskytuje obec našim občanům možnost BEZPLATNÉHO odložení všech svých objemných a nebezpečných odpadů z domácností, včetně všeho vysloužilého elektra na sběrném dvoře ve Stružinci. Tato bezplatná služba bude na SD k dispozici jak tuto sobotu 10 října tak i následující sobotu 17. října v době od 900 do 1300 hodin.

 Navíc se tuto sobotu 10 října uskuteční i pravidelný mobilní svoz všech druhů odpadů známou formou rotujících kontejnerů po všech osmi tradičních sběrných místech, kde budete mít možnost v určený čas bezplatně odložit svůj odpad přímo do obsluhovaných kontejnerů. Ani letos se však nebudou přijímat odpady podnikatelské, spalitelné a kompostovatelné.

Časový harmonogram svozu je zveřejněn v aktualitách na obecním webu i ve všech obecních vývěskách.

Věříme, že tuto možnost opět přivítáte a služeb jak místního SD, tak i rotujících kontejnerů využijete.

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 11. října dopoledne proběhne další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, doplněné všemi doprovodnými akcemi pro děti i dospělé, na které jste zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů