Pozvánka na poslední prázdninový táborák

Tělovýchovná jednota Sokol tímto srdečně zve děti i dospělé na tuto sobotu 28. srpna od 16.30 hodin do areálu stružineckého hřiště na zábavní odpoledne u příležitosti „Ukončení prázdnin“. Připravené budou pro děti soutěže a úkoly o malé ceny, malování na obličej a skákací hrad, plánován je i přelet letadla. Se soumrakem pak bude zapálen tradiční táborák. Pro všechny příchozí bude po celou dobu akce připraveno bohaté občerstvení.

 

Pozvánka na stružineckou kopanou

Tuto neděli 29. srpna sehrají naši fotbalisté první domácí kolo podzimní části okresního přeboru. Za soupeře jim budou hráči TJ Poniklá. Zápas začíná v 15.00 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání.  Občerstvení v kiosku i v udírně bude samozřejmě vzorně zajištěno

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 29. srpna dopoledne proběhne další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Upozornění všem chovatelům psů

Pravidelné a povinné každoroční očkování psů proti vzteklině se uskuteční pouze v sobotu 4. září, a to v obvyklých časech – od 13.00 hod do 13.30. – ve Stružinci u Stařiny, od 13.30 do 13.45 hod na Pohoří u Dostálů a v Tuhani u bývalé fy. KREJTO se bude očkovat od 14.00 hodin do 14.15

Cena očkování 150,-Kč za vakcínu.

Podrobnosti lze získat z informačních plakátů v obecních vývěskách, případně v aktualitách úřední desky na obecním webu

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od středy 22. až do soboty 25. září bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.