Sbor dobrovolných hasičů v Tuhani svolává na pátek 1. července na 17hod nejen své členy na brigádu do areálu u spodní požární nádrže. Důvodem je příprava prostranství, kiosků a všeho potřebného k pořádání sobotní hasičské soutěže o Tuhaňský pohár.

Tuhanští hasiči předem děkují všem ochotným spoluobčanům, kteří se mohou nebo chtějí této brigády zúčastnit, za jejich pomoc.

Pozvánka do Želech

Sbor dobrovolný hasičů Želechy pořádá, v pátek 1. července od 20.hod. v hasičském areálu za bývalou školou venkovní letní zábavu. Dobrovolné vstupné. Každoroční bohaté občerstvení bude zajištěno. K návštěvě Vás zve hasičský spolek Želechy.

 

Pozvánka na Tuhaňský pohár

Tuhanští hasiči Vás srdečně zvou na tuto sobotu 2. července od 13hod odpoledne do Tuhaně, kde na cvičišti u spodní požární nádrže pořádají tradiční soutěž v požárním sportu o TUHAŇSKÝ POHÁR.

Po celé odpoledne bude pro všechny malé i velké příchozí připraveno bohaté občerstvení v kiosku i udírně a pořadatelé se těší na Vaši hojnou účast.

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 3. července dopoledne proběhne další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Informaci z knihovny

Upozorňujeme čtenáře, že obecní knihovna bude po dobu letních prázdnin zavřena.