Pozvánka na SOUSEDSKÝ VÝPRODEJ 

Tento víkend na Obecním úřadu proběhne čtvrtý Sousedský výprodej. Nabídnout můžete své čisté, nepoškozené a funkční oděvy, hračky, sportovní potřeby a další věci z domácnosti, které se budou do výprodeje přijímat v pátek 18. listopadu od 17.00 do 19.00 hodin na obecním úřadě.

Vlastní prodej se uskuteční tamtéž během soboty od 9.00 do 17.00 hodin a neděle od 9.00 do 12.00 hodin. Poté, od 13.00 do 14.00 hodin, se bude vydávat majitelům zbývající zboží, které ve výprodeji nenašlo svého kupce. Tímto vás všechny srdečně zveme.

Pozvánka do Tuhaně

Restaurace Tuhaňka vás tímto srdečně zve na sousedskou sešlost při příležitosti slavnostního rozsvícení vánočního stromu s Mikulášem a čertem, které se uskuteční v pátek 25. listopadu od 17 hodin před restaurací. Atmosféru nadcházejících svátků navodí nejen vánoční hudba, ale mimo jiné i adventní svařáček na zahřátí do vlastního hrníčku.

Pozvánka Stružinecké tvořilky

Stružinecké tvořilky zvou všechny příznivce „krásných zbytečností“ na výstavu a adventní tvořivou dílničku, která proběhne pouze v neděli 27. listopadu od 9 do 16 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Stružinci. Tvořilky se těší na všechny – děti, rodiče i prarodiče. Přijďte s námi prožít příjemnou adventní neděli a naladit se na vánoční svátky!

Pozvánka do Stružince na první adventní neděli

Obec Stružinec si vás tímto dovoluje srdečně pozvat na rozsvícení vánočního stromu, které se uskuteční o první adventní neděli 27. listopadu od 15:00 hodin na parkovišti před základní školou. O vánoční atmosféru se postarají naše děti ze základní školy a samozřejmě nebude chybět ani drobné občerstvení a bude i něco na zahřátí do vlastního hrnečku.