Aktuální Informace o částečném omezení provozu

V souvislosti s rekonstrukcí chodníku a asfaltové cesty od křižovatky u váhy až po základní školu, dojde v pátek 25. 11. 2022 k úplnému uzavření pravého jízdního pruhu u chodníku, z důvodu pokládky asfaltu, provoz bude proto sveden pouze v jednom jízdním pruhu a to do sobotních ranních hodin. V pondělí 28.11.2022 dojde k uzavření druhého jízdního pruhu ze stejného důvodu a taktéž pouze na jeden den. Proto žádáme všechny občany, aby dbali zvýšené opatrnosti v tomto úseku.

Děkujeme za pochopení.

 

Pozvánka do Tuhaně

Restaurace Tuhaňka vás tímto srdečně zve na sousedskou sešlost při příležitosti slavnostního rozsvícení vánočního stromu s Mikulášem a čertem, které se uskuteční v pátek 25. listopadu od 17 hodin před restaurací. Atmosféru nadcházejících svátků navodí nejen vánoční hudba, ale mimo jiné i adventní svařáček na zahřátí do vlastního hrníčku.

Pozvánka Stružinecké tvořilky

Stružinecké tvořilky zvou všechny příznivce „krásných zbytečností“ na výstavu a adventní tvořivou dílničku, která proběhne pouze v neděli 27. listopadu od 9 do 16 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Stružinci. Tvořilky se těší na všechny – děti, rodiče i prarodiče. Přijďte s námi prožít příjemnou adventní neděli a naladit se na vánoční svátky!

Pozvánka do Stružince na první adventní neděli

Obec Stružinec si vás tímto dovoluje srdečně pozvat na rozsvícení vánočního stromu, které se uskuteční o první adventní neděli 27. listopadu od 15:00 hodin na parkovišti před základní školou. O vánoční atmosféru se postarají naše děti ze základní školy a samozřejmě nebude chybět ani drobné občerstvení a bude i něco na zahřátí do vlastního hrnečku.