Oznámení o přerušení dodávky vody

Severočeské vodovody a kanalizace a.s. Oznamují, že z důvodu provozní havárie na vodovodním zařízení může dojít k přerušení dodávky pitné vody zítra 23. 3. 2023 od 8 do 12 hod

Tato odstávka se bude týkat části obce Stružinec Hůrka, napojené na Lomnický vodovod.

 

Pozvánka na Velikonoční háčkování

Stružinecká knihovna Vás zve na velikonoční háčkování a to již tuto sobotu 25. března od 13 hod v knihovně. Obháčkovat si budete moci své vajíčko nebo věneček.

Celá akce je vhodná jak pro začátečníky tak i pro pokročilé.

Sebou si vezměte polystyrenové vajíčko nebo věneček, vlnu, háček, nůžky, lepidlo, špendlíky a ozdoby dle libosti.

Nezapomeňte přijít s dobrou náladou a najde se zde i něco dobrého na zub.

Na všechny se těší nová paní knihovnice.

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 26. března dopoledne proběhne letos první seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Akce Ukliďme Česko

Obec Stružinec podporuje akci UKLIĎME ČESKO a proto žádá všechny občany, kterým není lhostejné, v čem žijí, ať dorazí v sobotu 1. dubna v 9 hodin na dvůr Vojtíškova Statku, kde bude přidělen úsek, pytle a ochranné rukavice. Pro všechny účastníky bude zajištěno i drobné občerstvení přímo na statku.

Pojďme si uklidit naše obce, ať se nám zde dobře žije! 

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 13. až do soboty 14. dubna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.