Informace o prodeji ovocných stromků a keřů

Český rodinný podnik Z Přírody přijede tento pátek 7. dubna od 10:30 do 11 hod u hospody Stařina prodávat ovocné stromky a keře prémiové kvality za velice příznivé ceny a to od 50 do 200 Kč/kus. Všechny stromky jsou krásně živé a vhodné pro jarní výsadbu. Jedná se o letní i zimní JABLONĚ A HRUŠKY, pozdní i rané MERUŇKY, odolné BROSKVE A NEKTARINKY, ŠVESTKY klasické, velkoplodé i vhodné k pálení, VIŠNĚ a TŘEŠNĚ srdcovky, různé druhy RYBÍZŮ, rezistentní ANGREŠT i ANGREŠT bez bodláků, stále plodící MALINY, velkoplodé RYNGLE, JAHODY, KDOULE, a KANADSKÉ BORŮVKY. Všechny ovocné stromky a keře jsou určeny pro jarní výsadbu v naší oblasti. Součástí prodeje je i odborné poradenství. 

 

Informace ze Sběrného dvora

Upozorňujeme občany, že tuto sobotu 8 dubna bude Sběrný dvůr ve Stružinci z důvodu velikonočních svátků zavřený

Pozvánka na Disko Večer

 TJ sokol Stružinec vás Srdečně zve na tuto sobotu 8. dubna od 19-ti hod., do obecní tělocvičny u rybníka na první velikonoční Disko Večer. K tanci a poslechu zahraje DJ. Honza Kobra 80 a 90 léta, ale i současné hity.

 

Pozvánka na stružineckou kopanou

Tuto neděli 9. dubna sehrají naši fotbalisté první domácí utkání jarní části okresního přeboru v Lomnici nad Popelkou na umělé trávě. Za soupeře jim budou hráči TJ Sokol Mříčná. Zápas začíná v 16.30 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání. 

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 9. dubna dopoledne proběhne další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 13. až do soboty 15. dubna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.