Pozvánka do Tuhaně

Již tento pátek 11. srpna. 2023 od 18 hod na letním parketu u restaurace Tuhaňka bude probíhat promítání pohádky pro děti a poté se bude promítat film TOP GAN 2.

Sebou určitě deku na zahřátí a kdo bude chtít tak i něco na gril. Vstupné je dobrovolné a pořadatelé se těší na vaší hojnou účast.

 

Pozvánka na country

Obec Stružinec pořádá tuto sobotu 12. srpna 2023 od 17. hod. v areálu Vojtíškova statku hudební akci s názvem „COUNTRY VEČER“.

Vystoupí zde kapela Babák Bend, která pro vás bude hrát až do večerních hodin. Po celou dobu bude pro všechny příchozí připraveno bohaté občerstvení.

Vstupné je dobrovolné a pořadatelé Vás zvou na pohodové prázdninové odpoledne při poslechu dobré hudby.

Pozvánka do Želech

Sbor dobrovolný hasičů Želechy pořádá, tuto sobotu 12. srpna od 20.hod. v hasičském areálu za bývalou školou venkovní letní zábavu. K tanci a poslechu se představí kapela  Suffering Souls, Vstupné je 120 Kč a každoroční bohaté občerstvení bude zajištěno. K návštěvě Vás zve hasičský spolek Želechy.

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 13.srpna dopoledne proběhne další seriál AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od středy 23. až do soboty 26. srpna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.