Pozvánka na Disko Večer

 TJ sokol Stružinec vás Srdečně zve na tento pátek 29. března od 20-ti hod., do obecní tělocvičny u rybníka na druhou velikonoční Disko Večer. K tanci a poslechu zahraje DJ. HOUSTON 80 a 90 léta, ale i současné hity. Občerstvení bude zajištěno

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V sobotu 30. března dopoledne proběhne letos první díl seriálu AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Pozvánka do Tuhaně na pletení pomlázky

Spolek Tuhaň žije, pořádá již tuto sobotu 30. března od 14 hodin pletení pomlázky. Pro to kdo se chce naučit plést pomlázku, ať dorazí do restaurace Tuhaňka. Za krásného počasí se budou venku opékat buřty a děti si budou moci malovat kraslice. Buřty a dobrou náladu si vezměte s sebou.

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 11. až do soboty 13. dubna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.