Pozvání na dětský karneval:

Stružinečtí hasiči zvou všechny děti i s rodičovským doprovodem na DĚTSKÝ KARNEVAL, který se bude konat v sobotu 6. dubna od 14. hodin v tělocvičně u rybníka. Odpoledne vyplní Dětská diskotéka a soutěže o drobné ceny, zajištěno bude i malé občerstvení.

Pozvánka do Tuhaně na burzu

V neděli 7. dubna dopoledne proběhne další díl seriálu AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Pozvánka na stružineckou kopanou

Tuto neděli 7. dubna sehrají naši fotbalisté první domácí utkání jarní části okresního přeboru. Za soupeře jim budou hráči Jiskra Libštát. Zápas začíná v 16.00 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání.  Občerstvení v kiosku i v udírně bude samozřejmě vzorně zajištěno

 

Pozvánka na besedu s občany

Zastupitelstvo obce Stružinec zve všechny občany na tradiční jarní besedu s občany, která se bude konat v úterý 9. dubna od 17:00hod v tělocvičně u rybníka ve Stružinci a ve čtvrtek 11. dubna od 17 hod. v restauraci Tuhaňka  

Program bude obsahovat informace o plánovaných akcí obce v roce 2024 a hlavně dostatečný prostor bude také věnován Vaší aktuální a podnětné diskusi.

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 11. až do soboty 13. dubna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.