Pozvánka na besedu s občany

Zastupitelstvo obce Stružinec zve všechny občany na tradiční jarní besedu s občany, která se bude konat v úterý 9. dubna od 17:00hod v tělocvičně u rybníka ve Stružinci a ve čtvrtek 11. dubna od 17 hod. v restauraci Tuhaňka  

Program bude obsahovat informace o plánovaných akcí obce v roce 2024 a hlavně dostatečný prostor bude také věnován Vaší aktuální a podnětné diskusi.

 

Informace o prodeji ovocných stromků a keřů

Český rodinný podnik Z Přírody přijede ve čtvrtek 11. dubna od 11:00 do 11:30 hod k hospodě Stařina prodávat ovocné stromky a keře prémiové kvality za velice příznivé ceny a to od 50 do 200 Kč/kus. Všechny ovocné stromky a keře jsou určeny pro výsadbu v naší oblasti. Součástí prodeje je i odborné poradenství. 

Informace od kominíka

Kominická firma p. Červinky v zastoupení pana Kopeckého oznamuje v předstihu občanům, že od čtvrtka 11. až do soboty 13. dubna bude po obci opět nabízet čištění komínů a kontrolu, celé spalinové cesty. Zájemci o tuto službu si mohou kominíka objednat telefonicky, emailem nebo osobně na OÚ.

 

Pozvánka na stružineckou kopanou

Tuto neděli 14. dubna sehrají naši fotbalisté další domácí utkání jarní části okresního přeboru. Za soupeře jim budou hráči 1 FC Tatobity. Zápas začíná v 16.00 hodin a výbor oddílu kopané zve všechny fanoušky a příznivce domácího týmu na toto utkání.  Občerstvení v kiosku i v udírně bude samozřejmě vzorně zajištěno