Pozvánka do Tuhaně

Sbor dobrovolných hasičů v Tuhani zve všechny příznivce požárního sportu i širokou veřejnost na každoroční „Tuhaňský pohár“, který se uskuteční tuto, sobotu 29. června od 08:30 hod v hasičském areálu u spodní požární nádrže. Bohaté občerstvení bude po celou dobu akce vzorně připraveno!

 

Pozvánka na POHOŘÍ

SDH Pohoří pořádají již tuto sobotu 29. června tradiční taneční zábavu na letním parketu na Pohoří. K tanci a poslechu se postupně představí od 18 hodin 4 hudební skupiny a to TAMPELBAND ROCK, DIVÁ BÁRA, DE BILL HEADS a ALIBI ROCK, vstupné je 250 Kč. Občerstvení zajišťují místní hasičský spolek Pohoří, kteří Vás tímto všechny srdečně zvou a věří, že svou návštěvou podpoříte místní spolek.

 

Pozvánka do Tuhaně na burzu

A to na neděli 30. června dopoledne proběhne další díl seriálu AUTO-MOTO TRHŮ a burzy spotřebního zboží v Tuhani na „Nouzovce“. 

Tak jako vždy budete moci vybírat z pestré nabídky zboží všeho druhu i stáří, na které jste byli zvyklí z minulých dílů.

A samozřejmě nebude chybět ani oblíbené občerstvení u tuhaňských hasičů

 

Oprava vodovodu

Z důvodu výměny uzávěru na vodovodním řadu bude v pondělí 1. července. 2024 v ranních hodinách a to od 08:00 hod až do odvolání, přerušena dodávka vody v cele obce Stružinec